Om overvågning af aktiviteter på sociale netværk

Du kan overvåge alt, hvad dit barn foretager sig på internettet via de sociale netværkssteder.

Norton Family overvåger og registrerer ikke barnets sociale netværksaktiviteter i 64-bit versioner af Internet Explorer i Windows.

Når du bruger funktionen Opsyn med sociale netværk, kan du gøre følgende:

• Aktivere Opsyn med sociale netværk.

• Se de websteder med sociale netværk, som dit barn besøgte.

• Se de brugernavne, dit barn brugte til at logge på de sociale netværkssteder.

• Se den alder, barnet angav ved registreringen på det sociale netværkssted.

• Se antallet af gange, barnet besøgte et socialt netværkssted på en bestemt dag.

Norton Family kan indstilles til at overvåge og gemme dine børns aktiviteter på følgende sociale netværkssider:

• Facebook

• Orkut

• Mixi (understøttes kun på japansk)

• Skyrock (understøttes kun på fransk)

Derudover kan du også konfigurere Norton Family til at give dig besked, hvis dit barn forsøger at oplyse en forkert alder i forbindelse med registrering på et socialt netværkssted.

¹ Efterhånden som det stilles til rådighed af Symantec i din abonnementsperiode.

² Understøtter nuværende udgaver samt den seneste og den forrige større udgivelse til 32-bit.

Aktivering og deaktivering af overvågning af sociale netværk

Visning af dit barns samtaler på sociale netværk

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40464720_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 15/10/2015