Aktivering og deaktivering af Safe Search

Med Norton Family kan du aktivere Safe Search på dit barns enhed. Med Safe Search kan du fjerne seksuelt materiale fra søgeresultaterne og give dit barn en mere sikker søgeoplevelse. Når du aktiverer Safe Search, vil funktionen blive installeret af Norton Family på alle understøttede søgemaskiner.

Når du deaktiverer Safe Search, anvendes de generelle indstillinger for søgningsfiltre på søgemaskinen.

Sådan bruges Norton Family-webstedet til at aktivere eller deaktivere Safe Search

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Husregler.

3. Klik på barnets billedikon.

4. Klik på Søg i venstre rude, slå Opsyn med søgning til, og vælg en af følgende muligheder:

• Du aktiverer Safe Search på barnets enhed ved at klikke på Ja under Indholdsfiltrering for de mest brugte søgemaskiner.

• Du deaktiverer Safe Search på barnets enhed ved at klikke på Nej under Indholdsfiltrering for de mest brugte søgemaskiner.

5. Klik på Gem.

Sådan bruges en Android-enhed til at aktivere eller deaktivere Safe Search

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Gå til fanen REGLER.

4. Tryk på Opsyn med søgning under Aktiviteter.

5. Gør et af følgende i vinduet Opsyn med søgning :

• Du slår søgefiltre til ved at sætte kryds ud for Slå filtre til.

• Du slår søgefiltre fra ved at fjerne krydset ud for Slå filtre til.

Om at definere søgeregler for dit barn

Aktivering og deaktivering af Opsyn med søgning

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40464627_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 21/04/2015