Aktivering og deaktivering af Opsyn med søgning

Når du slår Opsyn med søgning til, kan du holde opsyn med alle de søgninger, dit barn foretager. Du kan se, hvilke ord der er søgt på, hvornår søgningen er foretaget, og hvilken søgemaskine barnet anvendte.

Desuden vil du på siden med oversigten over aktiviteter kunne se de seneste søgninger, dit barn har foretaget på internettet. Af hensyn til læsevenligheden vil de seneste søgeord vises med en større skrifttype. Du kan også filtrere oplysningerne på siden Aktivitet, så du kan se dit barns aktivitetsrapport for internetsøgninger. Denne rapport indeholder oplysninger om de søgninger, dit barn har foretaget på internettet.

Sådan bruges Norton Family-webstedet til at aktivere eller deaktivere Opsyn med søgning

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Husregler.

3. Klik på barnets billedikon.

4. Klik på Søg i venstre rude, og vælg en af følgende muligheder:

• Du aktiverer Opsyn med søgning ved at flytte knappen Til/Fra mod venstre til positionen Til.

• Du deaktiverer Opsyn med søgning ved at flytte knappen Til/Fra mod højre til positionen Fra.

5. Klik på Gem.

Sådan bruges en Android-enhed til at aktivere eller deaktivere Opsyn med søgning

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Gå til fanen REGLER.

4. Tryk på Opsyn med søgning under Aktiviteter.

5. Gør et af følgende i vinduet Opsyn med søgning :

• Du kan aktivere Opsyn med søgning ved at trykke på knappen FRA.

• Du kan deaktivere Opsyn med søgning ved at trykke på knappen TIL.

Om at definere søgeregler for dit barn

Aktivering og deaktivering af Safe Search

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40464624_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 21/04/2015