Overvåg dit barns søgeord på internettet

Søgeovervågning understøttes på Windows-computere, Android-telefoner og -tablets samt på iPhone- og iPad-enheder.

Overvågning af søgning viser dig, hvilke ord, udtryk og sætninger dine børn søger efter på deres enhed, så du ved, hvad de interesserer sig for, og hvordan du kan beskytte dem mod upassende indhold.

Med Norton Family kan du aktivere søgefiltre på dit barns enhed. Med disse filtre kan du fjerne seksuelt eller upassende indhold fra søgeresultaterne og give dit barn en mere sikker søgeoplevelse. Når du aktiverer søgefiltre, aktiveres Safe Search-funktionen i Norton Family og på alle de søgemaskiner, den understøtter.

Norton Family overvåger og gemmer dine børns søgeord på følgende søgemaskiner:

• Ask

• YouTube

• Google

• Bing

• Yahoo

Aktivér søgningsovervågning ved hjælp af Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på fanen BØRN, vælg et barn, og klik derefter på fanen HUSREGLER.

3. Du starter eller stopper SØGNINGSOVERVÅGNING ved at flytte skydeknappen Til/fra til Fra eller Til.

4. Du opdaterer husreglen for Søgningsovervågning ved at klikke på Indstillinger for husregler og gøre følgende:

• Du aktiverer eller deaktiverer søgefiltre på de mest anvendte browsere ved at klikke på Ja eller Nej.

5. Klik på Gem.

Aktivér søgningsovervågning ved hjælp af Norton Family-appen til Android

1. Log på Norton Family-appen i forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Gå til fanen REGLER.

4. Tryk på Opsyn med søgning under Aktiviteter.

5. Du starter eller stopper Overvågning af søgning ved at trykke på knappen Fra eller Til.

6. Markér eller fjern markeringen af muligheden Slå filtre til for at slå den Til eller Fra.

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40464590_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 31/03/2017