Om at definere søgeregler for dit barn

Med Norton Family kan du overvåge alle dit barns søgninger på internettet. Du kan se hvilke ord, der er søgt på, hvornår søgningen er foretaget, og hvilken søgemaskine der er anvendt.

Med Norton Family kan du aktivere Safe Search på dit barns enhed. Med Safe Search kan du fjerne seksuelt materiale fra søgeresultaterne og give dit barn en mere sikker søgeoplevelse. Når du aktiverer Safe Search, vil funktionen blive implementeret af Norton Family på alle de søgemaskiner, den understøtter.

Du kan tilpasse og kontrollere dine børns internetbrug på følgende måder:

• Aktivering og deaktivering af Søgeopsyn.

• Aktivering og deaktivering af Safe Search på dit barns enhed.

Søgemaskinen craigslist.org udelader ofte specialtegn som f.eks. @, &, !, #, og $, inden resultatet af søgningen vises. Norton Family rapporterer kun de faktiske søgeord, som craigslist.org har brugt til søgninger.

Norton Family kan indstilles til at overvåge og gemme dine børns søgninger på følgende søgemaskiner:

Søgemaskine

Overvåger søgeord

Bruger Safe Search

Yahoo

X

X

Google

X

X

Ask

X

X

Bing

X

X

YouTube

X

X

Blinkx*

X

X

AskKids*

X

FactMonster*

X

Craigslist*

X

Wikipedia*

X

eBay*

X

Comcast Toolbar Search*

X

Baidu* (understøttes kun på forenklet og traditionelt kinesisk)

X

Sogou* (understøttes kun på forenklet og traditionelt kinesisk)

X

T-Online-websteder* (understøttes kun på tysk)

X

Orange eller Free* (understøttes kun på fransk)

X

Naver* (understøttes kun på koreansk)

X

*Overvåges ikke på iOS-enheder.

Aktivering og deaktivering af Opsyn med søgning

Aktivering og deaktivering af Safe Search

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40464590_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/03/2016