Klager om kategoriseringen af et websted

Millioner af websteder er blevet analyseret og tildelt en eller flere kategorier, som f.eks. børnevenligt, materiale til voksne, nyheder og vold. Symantec kategoriserer disse websteder for Norton Family for at gøre internettet mere sikkert for dine børn.

Hvis du synes, at kategoriseringen af et bestemt websted, som dit barn har besøgt, ikke er korrekt, kan du klage og underrette Symantec med henblik på at få ændret kategoriseringen.

Sådan bruger du Norton Family-webstedet til at klage til og underrette Symantec vedr. kategoriseringen af et websted

1. Log på Norton Family.

2. Klik på barnets billedikon på siden Aktivitet.

3. Klik på fanen Internet.

4. Klik på en webstedsadresse, du vil bestride, i rapporten Internetaktivitet.

5. Klik på Klag over kategorisering af websted under Kategorier.

6. Vælg en af følgende muligheder på websiden, der vises:

• Hvis du mener, at webstedets aktuelle kategori er forkert, skal du fjerne markeringen ud for den aktuelle kategori og vælge en kategori på rullelisten.

• Hvis du mener, at webstedet også bør tilknyttes flere kategorier, skal du vælge de pågældende kategorier i rullemenuen.

7. Angiv dine grunde til, hvorfor kategorien for denne side bør ændres.

8. Klik på Send.

Sådan bruger du en Android-enhed til at klage til og underrette Symantec vedr. kategoriseringen af et websted

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Åbn fanen AKTIVITET.

4. Tryk på Websteder på listen. Android-brugere kan trykke på den lille trekant ved siden af barneikonet for at filtrere listen efter aktivitetstype.

5. Tryk på webstedet, du vil bestride.

6. Tryk på Er dette websted i den forkerte kategori?

7. Foreslå en anden kategori for webstedet på siden Klag over kategori.

8. Skriv en bemærkning om, hvorfor du er uenig i den nuværende kategorisering.

9. Tryk på Send.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40464587_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 21/04/2015