Blokering af et websted, som dit barn har besøgt

Det kan ske, at du opdager, at dit barn har besøgt et upassende websted, når du gennemser hans eller hendes aktivitetsrapport. Vi opfordrer dig til at tale med barnet om det og finde ud af, hvad der foregår. Dit barn kan være blevet omdirigeret til webstedet ved et uheld eller have besøgt det med vilje. Uanset hvad, er det en god idé at snakke åbent om det, så du kan finde ud af, om barnet følger husreglerne eller ej.

Desuden kan du sørge for, at dit barn ikke kan besøge det upassende websted igen. Du kan også blokere den kategori, webstedet tilhører. Hvis du vælger denne mulighed, kan barnet ikke besøge det pågældende websted eller nogen andre websteder i kategorien.

Sådan bruger du Norton Family-webstedet til at blokere et websted, som dit barn har besøgt

1. Log på Norton Family.

2. Klik på barnets billedikon på siden Aktivitet.

3. Klik på fanen Internet.

4. Klik på en websides adresse i rapporten over webaktiviteter.

5. Under Hvad ønsker du at gøre? skal du gøre et af følgende:

• Klik på Bloker websted for at blokere dette websted.

• Du kan blokere alle kategorier for dette websted ved at klikke på funktionen Bloker alle kategorier, som webstedet tilhører.

6. Klik på Gem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40464567_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 21/04/2015