Blokering eller adgangstilladelse til bestemte websteder ved hjælp af Norton Family-webstedet

Som standard vil Norton Family forhindre dine børn i at besøge upassende websteder. Norton Family blokerer alle websteder, der tilhører den blokerede kategori. Hvis du ønsker at blokere et websted, der ikke tilhører nogen af kategorierne på listen, kan du føje det til listen over blokerede websteder. Du kan også blokere flere websteder.

Når du føjer et websted til bestemte websteder, der skal blokeres, oprettes en liste over sortlistede websteder i Norton Family. Når barnet forsøger at åbne et websted, som er sortlistet, blokerer Norton Family handlingen og underretter dig om dette. Du kan føje op til 1000 websteder til listerne over blokerede og tilladte websteder sammenlagt. Hvis du ønsker at tillade dine børn at besøge et bestemt websted på listen over blokerede websteder, kan du føje det til listen over tilladte websteder. Du skal angive webstedets navn, hvis du vil tillade dit barn at besøge det. Du kan også tillade flere websteder på én gang.

Du skal aktivere Internetopsyn, hvis du vil blokere adgangen til et websted på dit barns enhed.

Sådan blokeres eller tillades adgangen til bestemte websteder

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Husregler.

3. Klik på barnets billedikon.

4. Klik på Internet i venstre rude, og aktivér Internetopsyn.

5. Under Hvordan vil du holde opsyn med internetaktiviteter? skal du klikke på Bloker webstedet.

6. Gør et af følgende:

• Klik i afsnittet Bestemte websteder, der skal blokeres for at blokere websteder.

• Klik i afsnittet Bestemte websteder, der skal tillades for at tillade websteder.

7. Indtast webstedets adresse i feltet Indtast et websted.

Du kan f.eks. skrive adultsonly.com eller www. adultsonly.com.

8. Klik på Føj til liste.

9. Klik på Gem.

Definition af dit barns verden på nettet

Aktivering og deaktivering af Internetopsyn

Overvågning af dit barns internetaktiviteter

Blokering af flere kategorier af websteder ved hjælp af Norton Family-webstedet

Om webstedskategorier

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40464564_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 21/04/2015