Blokering af flere kategorier af websteder ved hjælp af Norton Family-webstedet

Du kan forhindre dit barn i at besøge websteder, du mener er upassende. Du kan blokere de websteder, der tilhører en bestemt kategori. Websteder er kategoriseret på baggrund af deres indhold, f.eks. alkohol, kriminalitet eller stoffer. Derfor kan du, når du blokerer en bestemt kategori af websteder, sikre, at dit barn ikke har adgang til indhold, som kan være upassende for ham/hende. I Norton Family findes der et standardregelsæt for hver aldersgruppe. Du kan enten bruge standardindstillingerne eller tilpasse dem til dit barn. I Norton Family er der også en kategorisering af websteder. Hvis du mener, at en kategorisering er forkert, kan du klage over den.

Sådan blokeres adgangen til flere kategorier af websteder

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Husregler.

3. Klik på barnets billedikon.

4. Klik på Internet i venstre rude, og aktivér Internetopsyn.

5. Klik på Bloker webstedet under Hvordan vil du holde opsyn med Internetaktiviteter?.

6. Klik på Markér hver af de kategorier nedenfor, som du vil forhindre barnet i at får adgang til.

7. Klik på den aldersgruppe, der bedst passer til dit barns alder, på rullemenuen Lynindstillinger. Norton Family definerer automatisk webstedkategorier, som er tilladte for denne aldersgruppe.

8. Vælg en af følgende muligheder, hvis du vil blokere flere kategorier:

• Hvis du vil blokere udvalgte kategorier af websteder, skal du markere hver enkelt kategori af websteder, som du vil blokere.

• Klik på Vælg alle for at blokere alle kategorier.

9. Klik på Gem.

Definition af dit barns verden på nettet

Aktivering og deaktivering af Internetopsyn

Overvågning af dit barns internetaktiviteter

Blokering eller adgangstilladelse til bestemte websteder ved hjælp af Norton Family-webstedet

Om webstedskategorier

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40464539_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 21/04/2015