Aktivering og deaktivering af Internetopsyn

Når du aktiverer overvågningen af besøg på websteder, kan du gøre følgende:

• Se og overvåge de websteder, som dit barn besøgte.

• Tillade barnet at besøge bestemte kategorier af websteder.

• Blokere adgangen til bestemte kategorier af websteder.

• Blokere et bestemt websted for dit barn.

• Tillade et bestemt websted for dit barn.

Norton Family overvåger ikke de websteder, dit barn besøger, når du deaktiverer Internetopsyn.

Sådan aktiveres og deaktiveres Internetopsyn med Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Husregler.

3. Klik på barnets billedikon.

4. Klik på Internet i ruden i venstre side, og gør så et af følgende:

• For at slå Internetopsyn til skal du flytte skydeknappen Til/Fra til venstre til positionen Til.

• For at slå Internetopsyn fra skal du flytte knappen Til/Fra til højre til positionen Fra.

5. Klik på Gem.

Sådan bruges en Android-enhed til at aktivere eller deaktivere Internetopsyn

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Gå til fanen REGLER.

4. Tryk på Internetopsyn under Aktiviteter.

5. Udfør en af følgende handlinger i vinduet Internetopsyn :

• Du kan aktivere Internetopsyn ved at trykke på knappen FRA.

• Du kan deaktivere Internetopsyn ved at trykke på knappen TIL.

Definition af dit barns verden på nettet

Overvågning af dit barns internetaktiviteter

Blokering af flere kategorier af websteder ved hjælp af Norton Family-webstedet

Blokering eller adgangstilladelse til bestemte websteder ved hjælp af Norton Family-webstedet

Om webstedskategorier

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40464505_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/03/2016