Overvågning af dit barns internetaktiviteter

Du kan beskytte dit barn på følgende måder med funktionen Internetopsyn:

• Blokere eller tillade adgangen til bestemte websteder og webstedskategorier.

• Konfigurere Norton Family til at vise barnet en besked, hvis dit barn forsøger at besøge et upassende websted.

• Se og overvåge alt, hvad dit barn foretager sig på nettet.

Sådan konfigurerer du Internetopsyn for dit barn med Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Husregler.

3. Klik på barnets billedikon.

4. Klik på Internet i venstre rude, og aktivér Internetopsyn.

5. Klik på en af følgende valgmuligheder under Hvordan vil du holde opsyn med Internetaktiviteter? :

• Giv en advarsel, men giv barnet tilladelse til at bruge webstedet alligevel

Norton Family viser en besked, hvis et barn forsøger at besøge et upassende websted.

• Bloker webstedet

Norton Family blokerer alle websteder, der tilhører de valgte kategorier for websteder.

• Kun overvågning

Norton Family overvåger kun alt, hvad dit barn foretager sig på nettet, og giver rapporter i realtid. Der blokeres ikke for webstederne.

6. Klik på Gem.

Sådan konfigurerer du Internetopsyn for dit barn med en Android-enhed

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Gå til fanen REGLER.

4. Tryk på Internetopsyn under Aktiviteter.

5. I vinduet Internetopsyn skal du trykke på Hvordan vil du holde opsyn med internetaktiviteter? og vælge, hvad Norton Family skal gøre, når dit barn besøger et blokeret websted.

6. Tryk på OK.

Definition af dit barns verden på nettet

Aktivering og deaktivering af Internetopsyn

Blokering af flere kategorier af websteder ved hjælp af Norton Family-webstedet

Blokering eller adgangstilladelse til bestemte websteder ved hjælp af Norton Family-webstedet

Om webstedskategorier

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40464487_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/03/2016