Definition af dit barns verden på nettet

Du kan kontrollere og tilpasse dine børns brug af internettet på flere måder. Ud over at du kan beskytte dine børn ved at blokere adgangen til upassende websteder, kan du også tillade bestemte websteder eller kategorier af websteder, som du har bestemt er sikre for børn.

Hvis dine børn bruger Windows 7 i XP-tilstand, overvåges internetaktiviteterne ikke. Børn kan besøge de blokerede websteder.

Med Norton Family kan du definere hvert barns færden på internettet på følgende måder:

• Aktivere og deaktivere overvågning af internetaktiviteter

• Overvåg dit barns internetaktiviteter

• Beskyt barnet mod uegnede websteder

• Blokere eller tillade adgang til bestemte kategorier af websteder.

• Blokere eller tillade adgangen til et websted på dit barns enhed

• Aktivere eller deaktivere Norton Family-klienten for dine børn

¹ Efterhånden som det stilles til rådighed af Symantec i din abonnementsperiode.

² Understøtter nuværende udgaver samt den seneste og den forrige større udgivelse til 32-bit.

Aktivering og deaktivering af Internetopsyn

Overvågning af dit barns internetaktiviteter

Blokering af flere kategorier af websteder ved hjælp af Norton Family-webstedet

Blokering eller adgangstilladelse til bestemte websteder ved hjælp af Norton Family-webstedet

Om webstedskategorier

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40464484_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 21/04/2015