Visning af husregler

I Norton Family findes der prædefinerede husregler til at beskytte barnet, baseret på det enkelte barns alder og modenhed. Du kan også tilpasse husreglerne for hvert barn. Barnet kan se husreglerne. På den måde kan dine børn bedre forstå, hvilke aktiviteter de har lov til at foretage på internettet. Dit barn kan desuden bede om tilladelse til at foretage bestemte aktiviteter på internettet.

Vinduet med husreglerne rummer oplysninger om f.eks. de blokerede kategorier af websteder og overvågningspolitikker for sociale netværkssteder og søgninger på internettet.

Sådan ser du husreglerne med Norton Family-klienten til Windows

1. Log på barnets computer.

2. Klik på Norton Family -ikonet i meddelelsesområdet yderst til højre på proceslinjen.

3. Klik på Vis mine husregler for at åbne vinduet Husregler.

4. Læs de husregler, der er fastsat for dig.

Du kan også udskrive husreglerne til dine børn.

5. Klik på OK.

Sådan ser du husreglerne med en Android-enhed

1. Log på Norton Family-appen i tilstanden Barn.

2. Tryk på reglerne under REGLER FOR DENNE ENHED for at få mere at vide.

I nødsituationer kan du trykke på telefonikonet for at ringe til dine tilladte kontaktpersoner. Hvis du ikke kan se nogen tilladte kontaktpersoner, kan du tale med dine forældre for at få det konfigureret.

Sådan ser du husreglerne vha. Norton Family til iOS

1. Åbn Norton Family til iOS.

2. Tryk på din avatar, og vælg Mine husregler.

3. Læs de husregler, der er fastsat for dig.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40464464_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/03/2016