Indstilling af husregler

Der fastsættes standardhusregler baseret på barnets alder i Norton Family. Reglerne blokerer for aktiviteter, der ikke følger husreglerne, og sender dig advarsler, så du kan beslutte, hvad der skal ske. Du kan justere standardindstillingerne når som helst baseret på barnets behov.

Norton Family anvender følgende husregler til at holde dine børn beskyttet online:

Funktionerne til overvågning af placering, videoer, apps og meddelelser kan kun anvendes i Norton Family Premier. Opgrader til Premier for at bruge disse funktioner.

• Beskyttelse af personlige oplysninger : Hjælper dine børn, så de ikke udleverer personlige oplysninger på deres enhed, deriblandt deres telefonnummer, adresse, skole eller mailadresser.

• Internetovervågning : Giver dine børn mulighed for at udforske internettet frit, og samtidig kan du holde øje med, hvilke websteder de besøger, og du får værktøjerne til at beskytte dem mod upassende indhold.

• Placeringsovervågning : Gør det muligt at spore dit barns position og se, om han eller hun er sikker, når vedkommende har sin enhed med sig.

• Overvågning af søgning : Viser dig, hvilke ord, udtryk og sætninger dine børn søger efter på deres enhed, så du ved, hvad de interesserer sig for, og hvordan du kan beskytte dem mod upassende indhold.

• Overvågning af sociale netværk : Overvåger dit barns brug af sociale medier, blandt andet hvor tit barnet logger på Facebook via sin enhed, samt hvilket navn og hvilken alder barnet bruger i sin profil.

• Tidsovervågning : Viser dig, hvor lang tid dine børn er på nettet, så du kan lære dem sunde vaner. Det er let at vælge tidsbegrænsninger eller planlægge bestemte tidspunkter, hvor de kan bruge deres enheder.

• Videoovervågning : Viser de YouTube- og Hulu-videoer, dine børn ser på deres enheder, og gør det muligt at se et klip fra hver video, så du ved, hvornår I bør tage en samtale.

• Appopsyn : Viser dig, hvilke apps dine børn har downloadet på deres Android-enheder, og giver dig mulighed for at vælge, hvilke apps de kan bruge, deriblandt YouTube og Facebook.

• Beskedovervågning : Gør det muligt at holde øje med sms'er, deriblandt hvad der bliver sagt, og hvem børnene kan sende sms'er til.

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40464446_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 27/09/2016