Definer husregler

Der fastsættes standardhusregler baseret på barnets alder i Norton Family. Reglerne blokerer for aktiviteter, der ikke følger husreglerne, og sender dig advarsler, så du kan beslutte, hvad der skal ske. Du kan justere standardindstillingerne når som helst baseret på barnets behov. Du kan også bruge Norton Family-forældrestyringsappen til at se eller opdatere husreglerne. Du kan få flere oplysninger i Definition af husregler i Android.

Du får den bedste beskyttelse med Norton Family, hvis du beder børnene om at bruge Norton Family-browseren, når de går på nettet på deres mobilenheder.

Norton Family anvender følgende husregler til at holde dine børn beskyttet online:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v40464446_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 13/07/2018