Definition af husregler

Norton Family beskytter dine børn med foruddefinerede husregler, der er baseret på deres alder og modenhed. Du kan til enhver tid tilpasse disse regler for hvert af dine børn.

Dine børn kan anmode om tilladelse til en bestemt aktivitet på internettet, og du kan tage en passende beslutning. Det er en god idé at snakke med barnet om, hvorfor han eller hun har behov for at besøge et bestemt websted, som du føler er upassende.

Hvis du på baggrund af dit barns anmodning giver barnet lov til at besøge et bestemt websted, vil denne ændring automatisk blive vist på dit barns enhed.

Sørg for at installere Norton FamilyNorton Family på alle de enheder, som dit barn bruger. Når du er logget på Norton Family-kontoen, og så længe du har en internetforbindelse, kan du se og overvåge dit barns internetaktiviteter, uanset hvor du befinder dig.

Du kan ændre husreglerne for dit barn ved hjælp af Norton Family-webstedet eller Norton Family-appen til Android-enheden. Gå til siden Husregler for at ændre husreglerne for dit barn via webstedet for Norton Family. Hvis du vil foretage ændringer med din Android-enhed, skal du logge på Norton Family-appen i Forældertilstand, trykke på barnet, du vil administrere, og trykke på fanen REGLER.

Du kan gøre følgende på siden Husregler :

• Administrere dit barns profil.

• Definere dit barns internetmiljø.

• Vælg enheden, som du vil spore barnets aktuelle position med.

• Definer søgeregler for dit barn.

• Definer regler for beskedudveksling via mobiltelefon for dit barn.

• Definer regler for mobilapplikationer for dit barn.

• Definer regler for sociale netværkssteder for dit barn.

• Definer tidsrestriktioner for, hvor længe dit barn må bruge på internetaktiviteter.

• Definer regler for overvågning af visning af filmklip.

• Definer regler for applikationsopsyn.

• Konfigurer Norton Family til at give dig besked, hvis dit barn gør noget upassende på internettet.

Hvis du vil tilføje et barn på din Family-konto via Norton Family-webstedet, kan du gå til siden Konfigurer Family og klikke på Tilføj barn. Log på Norton Family-appen i tilstanden Barn for at tilføje fra din Android-enhed. Hvis du vil vide mere om at tilføje et barn, Sådan føjes dine børn til Norton Family

Sådan knyttes en enhed til et barn eller ændres tilknytningen af en enhed

Definition af dit barns verden på nettet

Om at definere søgeregler for dit barn

Om overvågning af aktiviteter på sociale netværk

Om konfiguration af tidsbegrænsninger for brug af enheden

Konfiguration af meddelelser fra Norton Family

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40464446_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/03/2016