Installation af Norton Family

Installer Norton Family på hver computer og mobil enhed, dine børn bruger. Vis du har en fælles computer, som børnene bruger, og en computer kun du bruger, skal du kun installere Norton Family på den computer, dine børn bruger. Du kan læse mere om de understøttede enheder under Systemkrav

Hvis du deler en computer med dine børn, fungerer Norton Family mest optimalt, når hvert familiemedlem logger på sin egen brugerkonto. Du kan få flere oplysninger om at oprette brugerkonti under Oprettelse af brugerkonti Med Norton Family kan du overvåge op til 15 børns internetaktiviteter, angive tidsgrænser, spore deres placering og mere.

Når programmet er installeret på Windows-computeren, vises der et Norton Family-klientikon i meddelelsesområdet yderst til højre på proceslinjen.

Norton Family til iOS understøtter i øjeblikket internet-, søge- og videofunktioner samt placeringsovervågning.

Når du har installeret Norton Family på børnenes enheder, kan de gøre følgende:

• Bruge enheden som normalt

• Se husreglerne

• Opdatere husreglerne fra Norton Family

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40464292_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/03/2016