Genoprettelse af adgangskoden

Hvis du nogensinde glemmer adgangskoden til Norton-konto, kan du nulstille den. Norton sender et link til nulstilling af adgangskoden til din mailadresse. Du kan klikke på nulstillingslinket i mailen for at starte nulstillingen af din adgangskode.

Sådan nulstiller du adgangskoden til din Norton-konto på Norton Family-webstedet

1. Åbn browseren, og gå til https://family.norton.com

2. Klik på Log på i øverste højre hjørne af siden.

3. Klik på Har du glemt din adgangskode?

4. Indtast din mailadresse.

5. Klik på Fortsæt.

6. Åbn den mail, du har modtaget fra Norton, og følg anvisningerne på skærmen.

Sådan nulstiller du din Norton-konto ved hjælp af en Android-enhed

1. Åbn Norton Family-appen, og tryk på Log på. Hvis enheden er i tilstanden Barn, skal du trykke på menuikonet i øverste venstre hjørne af siden og dernæst trykke på Forældertilstand.

2. Tryk på Har du glemt din adgangskode? i vinduet til at logge på .

3. Indtast din mailadresse, så vi kan starte gendannelsen af din adgangskode, og tryk så på Fortsæt.

4. Åbn den mail, du har modtaget fra Norton, og følg anvisningerne på skærmen.

Sådan genindstiller du adgangskoden til din Norton-konto ved hjælp af en iOS-enhed

1. Åbn Norton Family-appen, og tryk på Log på.

2. Tryk på Har du glemt din adgangskode? i vinduet til at logge på.

3. Indtast din mailadresse, så vi kan starte gendannelsen af din adgangskode, og tryk så på Fortsæt.

4. Åbn den mail, du har modtaget fra Norton, og følg anvisningerne på skærmen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40464262_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 02/03/2016