Registrering til Norton Family

Du er nødt til at oprette en Norton Account for at bruge Norton Family. Kontoen kan bruges til alle Norton-programmer. Du vælger en adgangskode og indtaster din mailadresse, når du tilmelder dig. Hver gang du logger på Norton Family, skal du bruge denne mailadresse og adgangskode.

Sørg for at hemmeligholde alle dine adgangskoder. Del ikke dine adgangskoder med andre, heller ikke dine børn.

Hvis du allerede har en Norton Account, er du muligvis allerede tilmeldt Norton Family. Det eneste, du behøver gøre, er at føje dine børn og enheder til familien. Hvis du ikke har en, kan du oprette en fra Norton Family-webstedet eller Norton Family-appen til Android. På nuværende tidspunkt kan du ikke oprette en Norton-konto vha. Norton Family til iOS.

Med Norton Family kan du overvåge og registrere alle internetaktiviteter på op til 15 børn i hver husstand. Du skal installere Norton Family-klienten eller -appen på alle de enheder, du ønsker at overvåge.

Norton Family til iOS understøtter i øjeblikket internet-, søge- og videofunktioner samt placeringsovervågning.

Sådan tilmelder du dig Norton Family fra din computer

1. Åbn browseren, og gå til https://family.norton.com

2. Klik på Log på i øverste højre hjørne af siden.

3. Klik på Opret konto på siden Log på.

4. Indtast din mailadresse i feltet Mailadresse på siden Opret en konto. Du skal angive denne mailadresse, hver gang du logger på Norton.

5. Indtast mailadressen igen i feltet Bekræft mailadresse.

6. Indtast en adgangskode i feltet Adgangskode.

Adgangskoden skal være på mellem 6 og 50 tegn, og der skelnes mellem store og små bogstaver.

7. Skriv dit fornavn og efternavn i tekstfelterne Fornavn og Efternavn.

8. Vælg land eller område på rullelisten Område.

9. Markér Send mig produktopdateringer, tilbud og nyhedsbreve om sikkerhed pr. mail, hvis du vil modtage produktopdateringer, tilbud fra Symantec og nyhedsbreve om sikkerhed.

10. Klik på Tilmeld.

Sådan tilmelder du dig Norton Family fra dit barns Android-enhed

1. Tryk på og åbn Norton Family -appen.

2. Læs slutbrugerlicensaftalen igennem, og tryk på Acceptér.

Tag en rundvisning i, hvordan Norton kan beskytte din familie. Du kan til enhver tid trykke på SPRING OVER for at stoppe rundvisningen og komme i gang med Norton Family.

3. Tryk på Kom godt i gang, og gør et af følgende:

• Tryk på Log på eller Tilmelding.

• Hvis du har en kode, skal du trykke på Jeg har en partnerkode, indtaste koden fra din tjenesteudbyder og klikke på Næste.

4. Tryk på Opret konto på siden Log på.

5. Indtast din mailadresse i feltet Mailadresse på siden Opret en konto. Du skal angive denne mailadresse, hver gang du logger på Norton.

6. Indtast mailadressen igen i feltet Bekræft mailadresse.

7. Indtast en adgangskode i feltet Adgangskode.

Adgangskoden skal være på mellem 6 og 50 tegn, og der skelnes mellem store og små bogstaver.

8. Skriv dit fornavn og efternavn i tekstfelterne Fornavn og Efternavn.

9. Vælg land eller område på rullelisten Område.

10. Markér Send mig produktopdateringer, tilbud og nyhedsbreve om sikkerhed pr. mail, hvis du vil modtage produktopdateringer, tilbud fra Symantec og nyhedsbreve om sikkerhed.

11. Klik på Tilmeld.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40464184_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 08/10/2015