Adgang til Norton Family

Du kan se og inspicere rapporter om alle dine børns internetaktiviteter i realtid ved hjælp af Norton Family. Du kan få adgang til Norton Family ved hjælp af din computer, Android, iPhone eller iPad.

Hvis du ikke har en Norton Family-konto, Registrering til Norton Family

Sådan får du adgang til Norton Family-webstedet

1. Åbn browseren, og gå til https://family.norton.com

Du kan føje denne adresse til din liste over Foretrukne.

2. Klik på Log på i øverste højre hjørne af siden.

3. Indtast de Norton-legitimationsoplysninger, du brugte til registreringen af Norton Family.

4. Klik på Log på.

Sådan åbner du Norton Family-appen på en Android-enhed

1. Tryk på Norton Family-appen på enheden

2. Hvis det er dit barns enhed, skal du trykke på menuikonet i øverste venstre hjørne af vinduet og dernæst trykke på Forældertilstand.

3. Indtast de Norton-legitimationsoplysninger, du brugte til registreringen af Norton Family.

4. Klik på Log på.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40431617_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 02/04/2015