Systemkrav

Norton Family fås til Windows, Android og iOS. Du skal have internetforbindelse for at kunne installere og bruge Norton Family. Når du har oprettet forbindelse til internettet, kontrollerer Norton Family automatisk, om der nogen nye opdateringer, hvorefter de hentes.

Norton Family til iOS understøtter i øjeblikket internet-, søge- og videofunktioner samt placeringsovervågning.

Følgende systemkrav anbefales til installation og brug af Norton Family til Mac:

Til Windows

Til Android

Til iOS

Operativsystemer

• Microsoft Windows 10 (alle versioner)1

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versioner)1

• Microsoft Windows 7 (alle versioner) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere

• Microsoft Windows Vista (alle versioner) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere

• Microsoft Windows XP (alle 32-bit versioner) med Service Pack 3 (SP 3) eller nyere

• Android v4.0 eller nyere

• iOS 9 og nyere 2

Hardwarekrav

• 300-MHz processor eller kraftigere

• 512 MB ram (minimum 256 MB)

• 200 MB ledig plads på harddisken

• 550 MHz-processor

• 256 MB RAM

• 3 MB ledig diskplads

Understøttelse af browser

• Microsoft Internet Explorer 9.0 eller nyere 1

• Mozilla Firefox 40.0 eller nyere

• Google Chrome 32.0 eller nyere

• Android-browser

• Chrome til Android version 18.0.1025123 og senere

• Norton-browseren3

1 Understøtter ikke Metro-browseren.

2Norton Family-forældrestyring til iOS fås på nuværende tidspunkt kun i USA, Storbritannien, Japan, Australien, New Zealand, Hong Kong og Sydafrika.

3Læs mere om forbedret overvågning iSådan sikrer du Norton Family-overvågning på barnets iOS-enhed

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40429065_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 31/01/2017