Systemkrav

Norton Family fås til Windows, Android og iOS. Du skal have internetforbindelse for at kunne installere og bruge Norton Family. Når du har oprettet forbindelse til internettet, kontrollerer Norton Family automatisk, om der nogen nye opdateringer, hvorefter de hentes.

Norton Family til iOS understøtter i øjeblikket internet-, søge- og videofunktioner samt placeringsovervågning.

Følgende systemkrav anbefales til installation og brug af Norton Family til Mac:

Til Windows

Til Android

Til iOS

Operativsystemer

• Microsoft Windows 10

• Microsoft Windows 8 eller nyere (32-bit og 64-bit)1

• Microsoft Windows 7 (32-bit og 64-bit) Starter, Home Basic, Home Premium, Professional eller Ultimate

• Microsoft Windows Vista (32-bit og 64-bit, Service Pack 1 eller senere) Home Basic, Home Premium, Ultimate eller Business

Norton Family understøtter ikke 64-bit versionen af Microsoft Windows XP.

• Android v2.3 eller senere

• iOS 8 eller senere ifm. Norton Family-appen til iOS

Hardwarekrav

• 300-MHz processor eller kraftigere

• 512 MB ram (minimum 256 MB)

• 100 MB ledig plads på harddisken

• 550 MHz-processor

• 256 MB RAM

• 3 MB ledig diskplads

Understøttelse af browser

• Microsoft Internet Explorer® 8.0 eller senere1 (kun 32-bit)

• Mozilla Firefox (kun 32-bit) 2,3

• Google Chrome2,3

• Android-browser

• Chrome til Android version 18.0.1025123 og senere

• Kindle Silk-browser på Kindle Fire-tabletter

1 Understøtter ikke Metro-browseren.

2 Efterhånden som det stilles til rådighed af Symantec i din abonnementsperiode.

3 Understøtter nuværende udgaver samt den seneste og den forrige større udgivelse til 32-bit.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40429065_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 07/10/2015