Om Norton Family

Med Norton Family kan dine børn frit bruge internettet, samtidig med at du får besked om, hvornår og hvor de bruger tid online. Du kan bruge enkle indstillinger til at definere husregler, som kan anvendes til at beskytte alle dine børns enheder, gøre det muligt at overvåge deres aktiviteter samt beskytte deres private oplysninger. Norton Family viser advarsler i realtid, når dine børn forsøger at gøre noget, som ikke er tilladt ifølge husreglerne. Du får også en detaljeret og samlet rapport, som viser hele historikken for dit barns aktiviteter på internettet i de seneste 30 dage.

Du kan bruge Norton Family på Windows-computere, Android-telefoner og -tablets samt iPhone- og iPad-enheder. Det afhænger af enhedens operativsystem, hvilke funktioner der understøttes. Norton Family til iOS er kun en app til overvågning af børnene. Hvis du vil opdatere familiens indstillinger, skal du gøre det via enten Norton Family-webstedet eller Norton Family-appen til forældrestyring til Android.

For at få mest muligt ud af Norton Family skal du bede dine børn om at bruge Norton Family-browseren, når de går på nettet på deres mobilenheder.

Du kan prøve Norton Family gratis i 30 dage. Du skal tegne et abonnement på Norton Family, hvis du vil fortsætte med at bruge det, når prøveperioden slutter. Der er flere oplysninger i Fornyelse eller aktivering af dit Norton Family-abonnement

Norton Family indeholder følgende funktioner, som kan beskytte dine børn online:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v40429063_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 13/07/2018