Om Norton Family

Med kan dine børn frit bruge internettet, samtidig med at du får besked om, hvornår og hvor de bruger tid online. Du kan bruge enkle indstillinger til at definere husregler, som kan anvendes til at beskytte alle dine børns enheder, gøre det muligt at overvåge deres aktiviteter samt beskytte deres private oplysninger. viser advarsler i realtid, når dine børn forsøger at gøre noget, som ikke er tilladt ifølge husreglerne.

Du kan bruge på Windows-computere, Android-telefoner og -tablets samt iPhone- og iPad-enheder. Nogle af funktionerne kan dog ikke anvendes i alle operativsystemer. -forældrestyring til iOS er kun en app til overvågning af børnene. Hvis du vil opdatere familiens indstillinger, skal du gøre det via enten -webstedet eller -appen til forældrestyring til Android.

fås som basisversion og Premier-version. Den gratis basisversion har begrænset funktionalitet. Hvis du vil bruge avancerede funktioner såsom opsyn med placering, tid og apps og beskytte dine børn bedre, skal du opgradere til Premier-versionen. Du kan prøve Premier-versionen gratis i 30 dage. Du finder hjælp til opgradering til en Premier-version i Upgrading or activating your Norton Family Premier account

Premier indeholder følgende funktioner, som kan beskytte dine børn online:

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40429063_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 12/04/2017