Om Norton Family

Med Norton Family kan dine børn frit bruge internettet, samtidig med at du får besked om, hvornår og hvor de bruger tid online. Du kan bruge enkle indstillinger til at definere husregler, som kan anvendes til at beskytte alle dine børns enheder, gøre det muligt at overvåge deres aktiviteter samt beskytte deres private oplysninger. Norton Family viser advarsler i realtid, når dine børn forsøger at gøre noget, som ikke er tilladt ifølge husreglerne.

Du kan bruge Norton Family på Windows-, Android- og iOS-enheder. Nogle af funktionerne kan dog ikke anvendes i alle operativsystemer. Norton Family-forældrestyring til iOS er kun en app til overvågning af børnene. Hvis du vil opdatere familiens indstillinger, skal du gøre det via enten Norton Family-webstedet eller Norton Family-appen til forældrestyring til Android.

Norton Family-forældrestyring til iOS fås på nuværende tidspunkt kun i USA, Storbritannien, Japan, Australien, New Zealand og Sydafrika.

Norton Family fås som basisversion og Premier-version. Den gratis basisversion har begrænset funktionalitet. Hvis du vil bruge avancerede funktioner såsom opsyn med placering, tid og apps og beskytte dine børn bedre, skal du opgradere til Premier-versionen. Du kan prøve Premier-versionen gratis i 30 dage. Du finder hjælp til opgradering til en Premier-version i Opgradering eller aktivering af din Norton Family Premier-konto

Norton Family Premier indeholder følgende funktioner, som kan beskytte dine børn online:

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40429063_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 27/09/2016