Introduktion

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du kan beskytte dine børn, når de er på internettet, så er hjælpen nær. Vi får dig op at køre på ingen tid og giver dig alt det, du skal bruge til at beskytte familien mod farer og upassende materiale på internettet. Vi hjælper dig endda med at forhindre dine børn i at videregive fortrolige oplysninger på nettet.

Vores opgave er at beskytte din familie, så lad os gå i gang med det samme.

Det første du skal gøre er følgende:

• Tilmelde dig Norton Family

Til det formål skal du bruge en Norton Account, som tager omkring to minutter at oprette. Hvis du tidligere har brugt Norton-produkter, har du muligvis allerede en Norton Account. Hvis du ikke har en Norton Account, skal du ikke bekymre dig. Norton Family konfigurerer automatisk en til dig.

Registrering til Norton Family

• Åbn Norton Family

Du kan se og inspicere rapporter om alle dine børns internetaktiviteter i realtid ved hjælp af Norton Family. Du kan få adgang til Norton Family ved hjælp af din computer, Android, iPhone eller iPad. Du kan få hjælp ved at klikke på følgende link.

Adgang til Norton Family

• Sørg for, at hvert barn bruger sin egen brugerkonto til at logge på computeren

Norton Family registrerer den person, der bruger computeren, ud fra den konto, der blev brugt til at logge på. Hvis du ikke har oprettet en brugerkonto for hvert familiemedlem, kan du få hjælp til det ved at klikke på følgende link.

Oprettelse af brugerkonti

• Download og installer Norton Family-klienten på alle enheder, som dit barn bruger

Log på Norton Family-webstedet med dit brugernavn og din adgangskode, og download Norton Family. Du skal installere Norton Family på alle de enheder, dit barn bruger. Norton Family overvåger ikke dit barns aktiviteter i iOS.

Installation af Norton Family

• Tal om Norton Family med din familie

Kommunikation er nøglen til familiens sikkerhed. Derfor kan du fx starte diskussionen med dit barn med at forklare vigtigheden af ansvarlig brug af internettet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40429060_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 10/09/2015