Sådan finder du slutbrugerlicensaftalen

Slutbrugerlicensaftalen (EULA) er et juridisk dokument, hvis indhold du accepterer ved at installere produktet. EULA'en indeholder oplysninger om begrænsninger i deling og brug af softwaren, brugerens rettigheder ifbm. softwaren og andre vilkår og betingelser.

Besøg EULA-siden, hvis du vil vide mere om produktlicensaftaler og bemærkninger om tredjepart.

Sådan finder du slutbrugerlicensaftalen

1. Klik på Hjælp i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Om under GENERELLE OPLYSNINGER i vinduet Help Center, og klik derefter på linket Licensaftale.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v39346047_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016