Sådan aktiveres scanning af Facebook-væggen

Norton Safe Web scanner Facebook-væggen og analyserer sikkerhedsniveauet for links, der er postet inden for de sidste 24 timer. Dernæst vises de scannede URL-adressers sikkerhedsstatus. Du skal dog give Norton Safe Web tilladelse til at scanne din Facebook-væg.

Sådan aktiveres scanning af Facebook-væggen

1. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Kør scanninger.

2. Klik på Scan Facebook-væg under Scan Facebook-væg i vinduet Scanninger.

3. Klik på OK.

4. Log på din Facebook-profil.

5. Giv tilladelse til, at app'en får adgang til din offentlige profil, venneliste og nyhedsfeed.

6. Klik på Auto-Scan On for at lade Norton Auto-Scan beskytte din Facebook-konto.

7. Giv app'en tilladelse til at sende post offentligt på dine vegne.

Scanning af din Facebook-tidslinje

Om Norton Safe Web

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Løsningen gjorde det nemt for mig at håndtere problemet.

Ja Nej

Hjælp os med at forbedre denne løsning.

Tak, fordi du hjalp os med at forbedre oplevelsen.

Hvad ønsker du at gøre nu?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v38874285_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 08/01/2015