Sådan aktiveres scanning af Facebook-væggen

Norton Safe Web scanner Facebook-væggen og analyserer sikkerhedsniveauet for links, der er postet inden for de sidste 24 timer. Dernæst vises de scannede URL-adressers sikkerhedsstatus. Du skal dog give Norton Safe Web tilladelse til at scanne din Facebook-væg.

Sådan aktiveres scanning af Facebook-væggen

1. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Kør scanninger.

2. Klik på Scan Facebook-væg under Scan Facebook-væg i vinduet Scanninger.

3. Klik på OK.

4. Log på din Facebook-profil.

5. Giv tilladelse til, at app'en får adgang til din offentlige profil, venneliste og nyhedsfeed.

6. Klik på Auto-Scan On for at lade Norton Auto-Scan beskytte din Facebook-konto.

7. Giv app'en tilladelse til at sende post offentligt på dine vegne.

Scanning af din Facebook-tidslinje

Om Norton Safe Web

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v38874285_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 08/01/2015