Scanning af din Facebook-tidslinje

Norton Safe Web beskytter computeren mod skadelige URL-adresser, mens du er på Facebook. Alle de internetadresser, der findes på din væg i Facebook, bliver scannet, og Nortons klassifikationsikoner vises ud for hvert af de scannede link.

Du kan også se, om en internetadresse er sikker. Norton Safe Web scanner dine Facebook-opdateringer, og viser en sikkerhedsstatus for alle internetadresser. På den måde er du ikke blot selv beskyttet mod usikre sider - du kan samtidig fortælle andre brugere på Facebook, hvad en given websides sikkerhedsstatus er.

Du skal dog give Norton Safe Web tilladelse til at scanne de URL-adresser, der er på din Facebook-væg. Når du installerer Facebook-app'en Norton Safe Web, beder app'en om tilladelse til at scanne Facebook-væggen. Du kan enten tillade eller nægte Norton Safe Web adgang til din Facebook-væg.

Med funktionen til automatisk scanning på siden med applikationer i Norton Safe Web kan du beskytte Facebook-væggen, når du er offline. Nyhederne på Facebook-væggen scannes regelmæssigt, så du er beskyttet mod skadelige links. Når Norton Safe Web registrerer et skadeligt link, får du besked via et indlæg på din Facebook-væg. Hvis du vil aktivere Norton Auto-Scan, skal du flytte skyderen Auto-Scan aktiveret/Auto-Scan deaktiveret mod venstre til positionen Auto-Scan aktiveret. Applikationen beder om yderligere tilladelse til automatisk at poste på din væg, når der registreres skadelige links.

Hvis du vil fjerne et skadeligt link fra din Facebook-væg, skal du gå til din væg og fjerne det skadelige link. Du kan også klikke på Se rapporten fra Norton Safe Web for at få vist Nortons vurdering af det skadelige link samt andre oplysninger om det. Hvis der ikke registreres nogen skadelige aktiviteter på din Facebook-væg, giver Norton Safe Web dig besked om, at din Facebook-væg er sikker. Norton Safe Web giver dig besked på din Facebook-væg én gang om måneden.

Hvis du senere vælger at fjerne Norton Safe Web på din Facebook-profil, kan du bruge funktionen Kontoindstillinger på Facebook.

Norton Safe Web giver dig en af følgende statusmeddelelser efter scanning af Facebook-væggen:

Norton Secured

Angiver, at webstedet overholder bedste praksis for sikkerhed.

Websteder med denne klassifikation er ikke til skade for computeren, og du kan trygt besøge dem.

Sikkert

Betyder, at webstedet er sikkert at besøge og Norton Trusted.

Websteder med denne klassifikation er ikke til skade for computeren, så du kan trygt bruge dem.

Forsigtig

Angiver at der muligvis er sikkerhedstrusler på webstedet. Symantec råder dig til at være forsigtig, når du besøger sådanne websteder.

Warning (Advarsel)

Angiver at der er sikkerhedsrisici på webstedet.

Websteder med denne klassifikation forsøger muligvis at installere skadelig software på computeren. Symantec anbefaler, at du ikke besøger sådanne websteder.

Ikke testet

Angiver at Norton Safe Web endnu ikke har analyseret webstedet, og ikke har tilstrækkelige oplysninger om det.

Sådan aktiveres scanning af Facebook-væggen

Om Norton Safe Web

Om Norton-scanninger

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v38874265_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 09/06/2015