Sådan slår du Optimering ved inaktivitet til/fra

Norton planlægger automatisk optimeringen, når det registrerer, at der bliver installeret et nyt program på computeren. Norton kører kun optimeringsprocessen, når computeren ikke bruges.

Brug Optimering ved inaktivitet til at optimere startdiskenheden, når computeren ikke bruges. Som standard er funktionen aktiveret.

Sådan slår du Optimering ved inaktivitet til/fra

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Klik på Administratorindstillinger i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Flyt knappen Til/Fra i rækken Optimering ved inaktivitet til positionen Fra eller Til.

4. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v37816505_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016