Sådan slår du Optimering ved inaktivitet til/fra

Norton planlægger automatisk optimeringen, når det registrerer, at der bliver installeret et nyt program på computeren. Norton kører kun optimeringsprocessen, når computeren ikke bruges.

Brug Optimering ved inaktivitet til at optimere startdiskenheden, når computeren ikke bruges. Som standard er funktionen aktiveret.

Sådan slår du Optimering ved inaktivitet til/fra

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Administratorindstillinger.

3. Flyt knappen Til/Fra i rækken Optimering ved inaktivitet til positionen Fra eller Til.

4. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v37816505_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 01/03/2018