Optimering ved inaktivitet

Med Optimering ved inaktivitet kan du konfigurere Norton til at defragmentere startdiskenheden, når computeren ikke er i brug. Norton planlægger automatisk optimeringen, når det registrerer, at der bliver installeret et program på computeren, og computeren ikke er i brug. Hvis du begynder at bruge computeren igen, standser Norton optimeringsopgaven, og fortsætter næste gang computeren ikke er i brug. Optimeringsopgaverne påvirker derfor ikke computerens ydeevne.

Optimeringen omarrangerer filfragmenterne i nærtliggende eller sammenhængende klynger på harddisken. Dette forbedrer computerens ydeevne, da filerne hurtigere kan blive læst ind i hukommelsen. Optimeringen maksimerer også den anvendelige ledige plads på en disk ved at gruppere de oftest anvendte filer og sjældnest anvendte filer. Derudover samler optimeringen den ledige plads for at undgå fragmentering af nytilføjede filer.

Du skal aktivere Optimering ved inaktivitet under Administratorindstillinger i vinduet Indstillinger for at optimere startdiskenheden, når computeren ikke bruges. Som standard er funktionen aktiveret.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v37816476_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016