Beskyttelse mod indtrængenliste over undtagelser

Hvis du er sikker på, at en bestemt enhed på netværket er sikker, kan du angive enheden som fuldt pålidelig. Du kan ændre tillidsniveauet for en enhed via Pålidelig enhed under Netværksindstillinger. Du kan også undtage pålidelige enheder fra Beskyttelse mod indtrængen-scanninger. Ved at undtage enheder fra scanningen, kan du spare tid og øge computerens ydeevne på netværket. Når du undtager en fuldt pålidelig enhed fra scanningen, scanner Norton-programmet ikke de oplysninger, der modtages fra enheden. Når en enhed undtages fra Beskyttelse mod indtrængen-scanninger, føjes den til listen over undtagelser.

Hvis du finder ud af, at en eller flere af enhederne, der undtages fra Beskyttelse mod indtrængen-scanninger, alligevel er inficeret, kan du rydde listen over undtagelser. Når du rydder listen over undtagelser, fjerner Norton-programmet alle enheder fra listen, som er udelukket fra IPS.

Du kan rydde listen over undtagelser i et af følgende tilfælde:

• En af de udeladte enheder er inficeret.

• En af de udeladte enheder forsøger at inficere computeren.

• Dit hjemmenetværk er inficeret.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v37652136_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/08/2018