Beskyttelse mod indtrængenliste over undtagelser

Systemet til beskyttelse mod indtrængen i Norton-programmet scanner al netværkstrafik til og fra din computer. Når en enhed på netværket anmoder om adgang til computeren, undersøger Beskyttelse mod indtrængen denne anmodning for at sikre, at der ikke er tale om et virusangreb. Hvis oplysningerne svarer til en angrebssignatur, blokerer Beskyttelse mod indtrængen trafikken fra den mistænkelige enhed for at beskytte computeren. Hvis alle forespørgsler fra samtlige enheder, der anmoder om adgang til computeren, scannes, kan computerens netværkshastighed blive nedsat.

Hvis du er sikker på, at en bestemt enhed på netværket er sikker, kan du angive enheden som fuldt pålidelig. Du kan ændre tillidsniveauet for en enhed via Pålidelig enhed under Netværksindstillinger. Du kan også undtage pålidelige enheder fra Beskyttelse mod indtrængen-scanninger. Ved at undtage enheder fra scanningen, kan du spare tid og øge computerens ydeevne på netværket. Når du undtager en fuldt pålidelig enhed fra scanningen, scanner Norton-programmet ikke de oplysninger, der modtages fra enheden. Når en enhed undtages fra Beskyttelse mod indtrængen-scanninger, føjes den til listen over undtagelser.

Når en enhed på netværket forsøger at inficere computeren, stopper Automatisk blokering alle anmodninger om adgang fra enheden.

Sørg for, at enhedernes IP-adresser ikke ændres, når du har føjet dem til listen over undtagelser.

Hvis du finder ud af, at en eller flere af enhederne, der undtages fra Beskyttelse mod indtrængen-scanninger, alligevel er inficeret, kan du rydde listen over undtagelser. Når du rydder listen over undtagelser, fjerner Norton-programmet alle enheder fra listen, som er udelukket fra IPS.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v37652136_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/09/2016