Fjernelse af programmer fra Programundtagelser

I vinduet Programundtagelser kan du se en liste over alle de programmer, der ikke nævnes i advarslerne ang. ydeevne. Du kan frit fjerne programmer fra listen over Programundtagelser. Når du fjerner et program, vises der en advarsel, næste gang det overskrider grænsen for ressourceforbrug.

Sådan fjerner du et program fra Programundtagelser

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton

2. Klik på Administratorindstillinger i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Klik på Konfigurer i rækken Programundtagelser under Overvågning af ydeevne.

4. Vælg det program, du vil slette, i vinduet Programundtagelser, og klik derefter på Fjern.

Du kan fjerne alle programmer i vinduet Programundtagelser ved at klikke på Fjern alle.

5. Klik på Anvend i vinduet Programundtagelser.

6. Klik på OK.

7. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v37043953_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016