Udelukkelse af sikkerhedstrusler fra scanning

Brug vinduerne Scanningsundtagelser og Undtagelser fra realtid til at udelukke virus eller andre alvorlige sikkerhedstrusler fra en scanning.

Sådan udelukkes sikkerhedstrusler, som udgør en høj risiko, fra scanninger

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Klik på Antivirus i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Klik på fanen Scanninger og risici i vinduet Antivirus.

4. Gør et af følgende under Undtagelser / lave risici :

• Klik på Konfigurer i rækken Elementer der skal udelades fra scanningerne.

• Klik på Konfigurer i rækken Elementer der skal udelades fra Auto-Protect-, SONAR- og Download Intelligence-scanninger.

5. Klik på Tilføj mapper eller Tilføj filer i vinduet, der vises.

6. Klik på ikonet for Gennemse i dialogboksen Tilføj element.

7. Vælg det element, du vil udelukke fra scanningen, i den viste dialogboks.

8. Klik på OK.

9. Klik på OK i dialogboksen Tilføj element.

10. Klik på Anvend, og klik derefter på OK i det viste vindue.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v3672136_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/09/2016