Sådan fjerner du alle enheder fra listen over undtagelser for Beskyttelse mod indtrængen

Hvis du er sikker på, at en bestemt enhed på netværket er sikker, kan du angive enheden som fuldt pålidelig. Derefter kan du vælge Udeluk fra BMI-scanning for at udelukke disse pålidelige enheder fra scanningen Beskyttelse mod indtrængen. Ved at udelade enheder fra scanningen kan du spare tid og øge computerens ydeevne på netværket. Når du udelader en fuldt pålidelig enhed fra BMI-scanningen, scanner Norton-produktet ikke de oplysninger, der modtages fra enheden. Når en enhed undtages fra Beskyttelse mod indtrængen-scanninger, føjes den til listen over undtagelser.

Hvis du finder ud af, at en eller flere af enhederne, der undtages fra Beskyttelse mod intrængen-scanninger, alligevel er inficeret, kan du rydde listen over undtagelser.

Du kan rydde listen over undtagelser i et af følgende tilfælde:

• En af de udeladte enheder er inficeret.

• En af de udeladte enheder forsøger at inficere computeren.

• Dit hjemmenetværk er inficeret.

Når en enhed på netværket forsøger at inficere computeren, stopper Automatisk blokering alle anmodninger om adgang fra enheden.

Når du fjerner alle enhederne fra listen over undtagelser, scannes alle anmodninger om adgang til computeren fra alle enheder.

Sådan fjernes alle enheder fra listen over undtagelser for Beskyttelse mod indtrængen

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall under Detaljerede indstillinger i vinduet Indstillinger.

3. Klik på fanen Indtrængen- og browserbeskyttelse.

4. Klik på Slet i rækken Liste over undtagelser under Beskyttelse mod indtrængen.

5. Klik på Ja i dialogboksen, hvor du skal bekræfte.

6. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v36718423_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 09/09/2016