Computerscanninger

Norton-tjenesten henter automatisk de seneste virusdefinitioner med jævne mellemrum og beskytter dig mod alle typer virus og ukendte trusler. Når der køres en computerscanning i Norton, bruges de seneste virusdefinitioner fra Symantec.

Trusler, der registreres vha. de lokale definitioner, betegnes med et bestemt navn. Eksempel: Hvis der registreres en trojansk hest, giver computerscanningen et resultat i stil med Trojan.Foo. Hvis du klikker på Scanninger i fanen Sikkerhed, kan du se de forskellige typer af computerscanning.

Første gang du installerer Norton, tager det Norton mindst en time at finde alle truslerne på computeren. Hvis du har mistanke om, at computeren er inficeret, skal du køre en komplet systemscanning straks efter installationen.

Hvis du har mistanke om, at computeren er inficeret, kan du køre tre forskellige typer computerscanninger manuelt og dermed forhindre virusinfektioner på computeren.

Du kan køre følgende typer computerscanninger:

Hurtig scanning

Scanner de områder på computeren som ofte angribes af virus og andre sikkerhedstrusler.

Da en Hurtig scanning ikke omfatter hele computeren, tager den ikke så lang tid at gennemføre som en Komplet scanning.

Komplet systemscanning

Computeren scannes for alle typer virus og sikkerhedstrusler.

Med en Komplet systemscanning udføres en grundig scanning af computeren for at fjerne virus og andre sikkerhedstrusler. Den kontrollerer alle bootblokke, filer og aktive processer, som brugeren har adgang til. Det betyder, at der scannes flere filer, når du foretager den komplette systemscanning med administratorrettigheder end som almindelig bruger.

Brugerdefineret scanning

Scanner en fil, en mappe, et drev eller et flytbart drev, som du vælger.

Brugerdefineret opgave

Kører LiveUpdate, backupkopierer dine data, frigører diskplads og optimerer diskenheden.

Under Computerscanning kan du se oplysninger om de scannede elementer. Du kan f.eks. få vist oplysninger om det samlede antal scannede elementer, registrerede sikkerhedsrisici, løste sikkerhedsrisici og elementer, der kræver nærmere undersøgelse. Du kan også takle de problemer, der ikke blev klaret automatisk under scanningen, på forskellig vis. Du kan også se oplysninger om, hvor alvorlig risikoen er, navnet på den og dens status.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v36718286_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016