Undtagelse af programmer fra advarsler om ydeevne

Norton giver dig mulighed for at undtage programmer fra advarsler om ydeevne. Vigtige programmer, som typisk har et højt processor-, hukommelses- eller diskforbrug, kan føjes til listen Programundtagelser. Når et program på listen Programundtagelser overskrider grænsen for ressourceforbrug, vises der ikke en advarsel i Norton.

Sådan undtager du et program fra advarsler om ydeevne

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton

2. Klik på Administratorindstillinger i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Klik på Konfigurer i rækken Programundtagelser under Overvågning af ydeevne.

4. Klik på Tilføj i vinduet Programundtagelser.

5. I dialogboksen Vælg et program, skal du pege på den eksekverbare fil for det program, du vil tilføje.

6. Klik på Åbn.

7. Klik på Anvend i vinduet Programundtagelser.

8. Klik på OK.

9. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v36704586_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016