Konfiguration af Norton, så du får mest ud af batteriet

Når computeren kører på batteri, er det vigtig at alle aktive programmer bruger så få ressourcer som muligt. Derved kan du spare på strømmen, og computeren holder batteri i længere tid.

Når du har valgt en lav grænseværdi, bruger alle programmer mindst mulige ressourcer. Når et program eller en proces overskrider den lave grænse, vises der en ydeevneadvarsel i Norton. Du kan vælge, om du vil lukke programmet eller processen manuelt og derved frigøre ressourcen.

Hvis du vælger Brug indstillingen Lav, når computeren kører på batteri i vinduet Administratorindstillinger, ændres grænsen i Norton automatisk til Lav, når computeren kører på batteri. Som standard er funktionen aktiveret.

Symantec anbefaler, at du lader indstillingen Brug indstillingen Lav, når computeren kører på batteri være aktiveret.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du funktionen Brug indstillingen Lav, når computeren kører på batteri

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton

2. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Administratorindstillinger.

3. Under Overvågning af ydeevne skal du i rækken Brug indstillingen Lav, når computeren kører på batteri flytte knappen Til/Fra til positionen Fra eller Til.

4. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk.

< Tilbage

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.