Konfiguration af grænseværdien for ressourceforbrug

Grænseværdien for systemressourcer angiver, hvornår Norton viser dig en advarsel ang. ydeevne. Når et program overskrider den valgte grænseværdi for systemressourcer, vises der en advarsel i Norton.

Konfiguration af grænseværdien for ressourceforbrug

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton

2. Klik på Administratorindstillinger i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Vælg en af følgende indstillinger i rækken Grænseværdi for ressourceforbrug inden advarsel under Overvågning af ydeevne :

Lav

Der anvendes en lav grænseværdi for advarsler.

Symantec anbefaler, at du vælger denne indstilling, når computeren kører på batteri.

Mellem

Der anvendes en mellemhøj grænseværdi for advarsler.

Standardindstillingen er Mellem.

Høj

Der anvendes en høj grænseværdi for advarsler

Symantec anbefaler, at du vælger denne indstilling, når computeren kører programmer med højt ressourceforbrug.

4. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v36700911_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016