Konfigurerydeevneadvarsel

Du kan bruge funktionen Advarsel ang. ydeevne i Norton til at modtage ydeevneadvarsler, når et program eller en proces øger brugen af systemets ressourcer.

Konfigurerydeevneadvarsel

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Klik på Administratorindstillinger i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Under Overvågning af ydeevne i rækken Ydeevneadvarsel skal du flytte skydeknappen til:

Fra

Deaktiverer advarsler ang. ydeevne.

Vælg denne indstilling, hvis du ikke vil have advarsler ang. ydeevne fra Norton.

Til

Aktiverer advarsler ang. ydeevne.

Vælg denne indstilling, hvis du vil have en advarsel fra Norton, når et program eller en proces overskrider grænsen for systemressourceforbrug.

Kun logføring

Forbruget af systemressourcer overvåges og logføres.

Vælg denne indstilling, hvis Norton skal nøjes med at overvåge forbruget af systemressourcer for programmer og processer, der kører på computeren.

Advarsel ang. ydeevne er som standard indstillet til Kun logføring.

Når et program eller en proces overskrider grænsen for systemressourceforbrug, logfører Norton oplysningerne i vinduet Sikkerhedshistorik. Du kan få vist oplysninger om advarslerne under Advarsel ang. ydeevne i vinduet Sikkerhedshistorik.

4. Udfør en af følgende handlinger under Advarsel ved højt forbrug af :

• Hvis Norton skal overvåge processorforbruget, skal du flytte knappen CPU til positionen Til.

• Hvis Norton skal overvåge hukommelsesforbruget, skal du flytte knappen Hukommelse til positionen Til.

• Hvis Norton skal overvåge diskanvendelsen, skal du flytte knappen Disk til positionen Til.

• Hvis Norton skal overvåge antallet af handles, skal du flytte knappen Handles til positionen Til.

Som standard er funktionen deaktiveret.

5. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v36700888_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016