Vinduet Trussel registreret

Vinduet Trussel registreret åbnes, når Norton registrerer en sikkerhedsrisiko på computeren. Du kan bruge vinduet til at se oplysninger om risikoen og vælge en handling for den. Det kan tænkes, at du nogle gange vil åbne vinduet Trussel registreret igen for at se den samme risiko. I så fald kan vinduet til enhver tid åbnes via Sikkerhedshistorik. Sikkerhedshistorik er et centralt sted, hvor du kan få vist vinduerne Trussel registreret med risici i følgende kategorier:

Løste sikkerhedsrisici

Kategorien omfatter de sikkerhedsrisici eller inficerede filer, som Norton har registreret og derefter repareret, sat i karantæne eller fjernet.

Resterende sikkerhedsrisici

Kategorien omfatter de sikkerhedsrisici eller inficerede filer, som Norton ikke kunne reparere, sætte i karantæne eller fjerne.

Karantæne

Kategorien omfatter de sikkerhedsrisikoelementer, som er isoleret fra resten af computeren, mens de venter på, at du gør noget ved dem.

Handlingsmulighederne i vinduet Trussel registreret for en risiko varierer afhængigt af risikotypen og risikograden. Her er nogle af mulighederne i vinduet:

Gendannelse

Filen flyttes fra karantænen til den mappe på computeren, hvor den oprindeligt var placeret.

Gendan og undtag denne fil

Flytter det markerede element fra karantænen til det sted, hvor det oprindeligt var placeret, uden at rense det, og samtidig udelades elementet fra fremtidige scanninger

Fjern denne fil

Fjerner filen fra computeren, og sætter den i karantæne

Udelad dette program

Den pågældende sikkerhedsrisiko undtages fra fremtidige scanninger.

Fjern fra historik

Fjerner det markerede sikkerhedsrisikoelement fra sikkerhedshistorikkens logfil.

Få hjælp

Webstedet Symantec Security Response åbnes.

Send til Symantec

Sender sikkerhedsrisikoen til Symantec.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v36662593_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016