Scanning af udvalgte drev, mapper eller filer

Du kan af og til have brug for at scanne en bestemt fil, et flytbart drev, et af computerens drev, eller bestemte mapper og filer. Eksempel: Når du arbejder med et flytbart drev og har mistanke om en virus, kan du scanne det pågældende drev. Hvis du har modtaget en komprimeret fil pr. mail, og tror at den indeholder en virus, kan du scanne den.

Scanning af individuelle elementer

1. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Scanninger.

2. Klik på Brugerdefineret scanning under Scanninger og opgaver i vinduet Scanninger.

3. Klik på Gå til.

4. Gør et af følgende i vinduet Scanninger :

• Hvis du vil scanne bestemte drev, skal du klikke på Kør ved siden af Drevscanning, vælge de drev, som du vil scanne, og klikke på Scan.

• Hvis du vil scanne bestemte mapper, skal du klikke på Kør ved siden af Mappescanning, vælge de mapper, som du vil scanne, og klikke på Scan.

• Hvis du vil scanne bestemte filer, skal du klikke på Kør ved siden af Filscanning, vælge de filer, som du vil scanne, og klikke på Tilføj.

Du kan også trykke på Ctrl og vælge flere filer, der skal scannes.

Du kan bruge de følgende funktioner til at afbryde en scanning:

Pause

Afbryder en brugerdefineret scanning midlertidigt.

Klik på Genoptag for at fortsætte scanningen.

Stop

Stopper scanningen.

5. Gør et af følgende i vinduet Oversigt over resultater :

• Hvis der ikke er nogen elementer, der kræver din opmærksomhed, skal du klikke på Udfør.

• Hvis der er elementer, der kræver din opmærksomhed, skal du gennemse dem i vinduet Registrerede trusler.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v2526250_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016