Gennemgang af Auto-Protect-beskeder

Auto-Protect scanner filer for virus, orme og trojanske heste, hvis du udfører en handling med filerne, f.eks. flytter, kopierer eller åbner dem. Der scannes også for spyware, adware, og andre sikkerhedsrisici.

Hvis Auto-Protect registrerer mistænkelige aktiviteter, noteres det i Sikkerhedshistorik, at noget, som udgør en risiko, er blevet opdaget og behandlet.

Hvis Auto-Protect finder en eller flere virus, bliver de(n) enten desinficeret eller slettet, hvorefter du får besked. Beskeden fortæller dig, hvilken filen der blev desinficeret eller slettet, samt hvilken virus, trojansk hest eller orm, der havde inficeret den. Du behøver ikke, at gøre mere.

Gennemgang af Auto-Protect-beskeder

1. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Historik.

2. I vinduet Sikkerhedshistorik skal du rullelisten Vis vælge den kategori, som du vil gennemse Auto-Protect-advarsler for.

I Auto-Protect er der følgende muligheder:

Oversigt over seneste

Her kan du se de Auto-Protect-meddelelser, der er registreret inden for de seneste syv dage.

Fuld oversigt

Her kan du se samtlige Auto-Protect-meddelelser.

Eliminerede sikkerhedsrisici

Gennemse alle de sikkerhedstrusler, der blev elimineret.

Kategorien Eliminerede sikkerhedsrisici omfatter de inficerede filer, som Norton reparerer, fjerner eller sætter i karantæne.

Uløste sikkerhedsrisici

Få vist listen over uløste sikkerhedstrusler.

Kategorien Resterende sikkerhedsrisici omfatter de inficerede filer, som Norton ikke kunne gøre noget ved. Kategorien omfatter primært lavrisici, som kræver, at du foretager dig noget.

3. Klik på linket Indstillinger i ruden til højre under Anbefalet handling.

Funktionens navn vises som Gendannelse og indstillinger for nogle få elementer.

Hvis der registreres en eller flere elementer, som udgør en sikkerhedsrisiko, f.eks. spyware, kan du gøre noget i den forbindelse.

4. I vinduet Trussel registreret kan du også vælge en handling til at eliminere truslen.

Her er nogle af mulighederne i vinduet Trussel registreret :

Gendan og undtag denne fil

Flytter det markerede element fra karantænen til det sted, hvor det oprindeligt var placeret, og undtager elementet fra fremtidige scanninger.

Denne indstilling er tilgængelig for registrerede virus og trusler, der ikke er virus.

Udelad dette program

Den pågældende sikkerhedsrisiko undtages fra fremtidige scanninger.

Norton føjer sikkerhedsrisikoen til den relevante undtagelsesliste.

Manuel løsning (anbefales)

Bruges til at eliminere risikoen vha. et manuelt reparationsprogram.

Hvis du løser et problem med en trussel manuelt, skal du fjerne trusselsoplysningerne fra vinduet Sikkerhedshistorik.

Fjern denne fil (browseren lukkes muligvis) (anbefales)

Fjerner filen fra computeren, og sætter den i karantæne.

Denne mulighed kan kun benyttes for de risici, som kræver, at du foretager dig noget.

Fjern denne fil (browseren lukkes muligvis)

Fjerner den valgte fil fra computeren, og sætter den i karantæne.

Denne mulighed kan kun benyttes for de risici, som kræver, at du fjerner dem manuelt.

Denne mulighed kan også benyttes for de filer, som sættes i karantæne manuelt.

Fjern fra historik

Fjerner det markerede sikkerhedsrisikoelement fra sikkerhedshistorikkens logfil.

Få hjælp (anbefales)

Websiden Symantec Security Response åbnes.

Denne mulighed kan kun benyttes for de risici, som kræver, at du fjerner dem manuelt. På webstedet Symantecs Security Response er der anvisninger i, hvordan risikoen elimineres manuelt, og andre oplysninger om den.

Send til Symantec

Sender sikkerhedsrisikoen til Symantec.

I nogle tilfælde, hvor Norton ikke identificerer et element som en sikkerhedstrussel, vil du måske stadig have en mistanke om, at det er inficeret. I sådanne tilfælde kan du bruge denne indstilling til at sende elementet til Symantec med henblik på videre analyse.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v2524428_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016