Handlinger, når Norton ikke kan reparere en fil

En af de hyppigste årsager til, at Norton ikke automatisk kan desinficere eller slette en inficeret fil er, at computeren ikke har de seneste opdateringer af virusdefinitionerne. Kør LiveUpdate, og gentag scanningen.

Hvis det ikke er tilstrækkeligt, kan du læse oplysningerne i vinduet Sikkerhedshistorik - Avancerede oplysninger for at identificere den type filer, som ikke kan desinficeres. Du kan gøre et af følgende, afhængigt af filtypen:

Inficerede filer

Du kan se hvilken filtype, den fundne risiko tilhører. Disse oplysninger kan hjælpe dig med at beslutte, hvad du skal gøre ved filen.

Du kan f.eks. se inficerede filer med følgende filtypenavne (alle typer filer kan være inficeret):

• .exe

• .doc

• .dot

• .xls

Master-bootblok på harddisken, bootblok eller systemfiler (f.eks. IO.SYS eller MSDOS.SYS) samt bootblok og systemfiler på diskette

Erstat filerne med de oprindelige filer fra operativsystemets installationsdiske.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v2520506_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016