Sådan sikrer du, at dit abonnement er gyldigt

Hvis du vil sikre, at computeren altid er beskyttet, skal du sørge for, at dit abonnement altid er aktivt. Hvis dit abonnement udløber, kan du ikke hente produktopdateringer, og dit produkt vil holde op med at fungere.

Hvis du har tilvalgt Nortons automatiske fornyelsestjeneste, fornys dit abonnement automatisk, inden det udløber. Du vil blive underrettet via mail, inden der opkræves betaling.

Hvis du ikke har tilmeldt dig den automatiske fornyelsestjeneste, vil du modtage advarsler i programmet og via mail, når programmet er ved at udløbe. Du skal forny produktet inden den dato, som er angivet i advarslen. Hvis du fornyer produktet tidligt, bliver de dage, der er tilbage af det eksisterende abonnement, føjet til den nye abonnementsperiode. Du kan tilmelde dig den automatiske fornyelsestjeneste, når du foretager fornyelsen.

Kontrol af abonnementsstatussen

1. Åbn Norton-programmet.

2. Udfør en af følgende handlinger:

• I hovedvinduet kan du se det resterende antal dage, før programmet udløber, ud for Abonnementsstatus.

• Klik på Hjælp i hovedvinduet, og klik så på Abonnementsstatus under KONTOOPLYSNINGER.

Sådan kontrollerer du indstillingerne for automatisk fornyelse

1. Log på Norton.

2. Under Automatisk fornyelse og abonnementer skal du kontrollere, om skydeknappen ud for dit Norton-program er i positionen TIL og er grøn.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v2507075_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016