Sådan sikrer du, at dit abonnement er gyldigt

Vidste du at? Med mange abonnementer kan du udvide Norton-beskyttelsen til flere enheder uden yderligere omkostninger.

Klik her for at læse mere om, hvordan du gør.

Hvis du vil sikre, at computeren altid er beskyttet, skal du sørge for, at dit abonnement altid er aktivt. Hvis dit abonnement udløber, kan du ikke hente produktopdateringer, og dit produkt vil holde op med at fungere.

Hvis du har tilvalgt Nortons automatiske fornyelsestjeneste, fornys dit abonnement automatisk, inden det udløber. Du vil blive underrettet via mail, inden der opkræves betaling.

Hvis du ikke har tilmeldt dig den automatiske fornyelsestjeneste, vil du modtage advarsler i programmet og via mail, når programmet er ved at udløbe. Du skal forny produktet inden den dato, som er angivet i advarslen. Hvis du fornyer produktet tidligt, bliver de dage, der er tilbage af det eksisterende abonnement, føjet til den nye abonnementsperiode. Du kan tilmelde dig den automatiske fornyelsestjeneste, når du foretager fornyelsen.

Kontrol af abonnementsstatussen

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Udfør en af følgende handlinger:

• I hovedvinduet kan du se det resterende antal dage, før programmet udløber, ud for Abonnementsstatus.

• Klik på Hjælp i hovedvinduet, og klik så på Abonnementsstatus under KONTOOPLYSNINGER.

Sådan kontrollerer du indstillingerne for automatisk fornyelse

1. Log på Norton.

2. Vælg Indstillinger for automatisk fornyelse under MIT NORTON.

3. Kontrollér, om skydeknappen ud for Norton-programmet står på TIL og er grøn.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v2507075_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 05/09/2018