Registrering af virus, spyware og andre risici

Virus og anden skadelig kode, der udgør en trussel mod sikkerheden, kan findes ved at foretage en manuel eller brugerdefineret scanning. Auto-Protect opdager kode, der udgør en trussel, når du udfører en handling med en inficeret fil. Trusler kan også forekomme, når du sender en mail, eller under en manuel eller brugerdefineret scanning.

Kode, der udgør en sikkerhedsrisiko, f.eks. spyware og adware, kan også blive opdaget i forbindelse med disse handlinger.

De filer, der potentielt kan inficere systemet, når computeren startes, scannes først.

Disse filer omfatter følgende:

• Filer, der er knyttet til processer i hukommelsen

• Filer i startmapper

• Filer med poster til systemstart i INI-filer

• Filer med poster til systemstart i batchfiler

• Filer, der refereres til i nøgler til systemstart i registreringsdatabasen

Hvis der bliver fundet en inficeret fil på dette trin af en manuel scanning, bliver den desinficeret eller slettet. Alle overflødige henvisninger fjernes også fra computeren. Inden der gøres forsøg på at reparere, slette eller sætte en inficeret fil, som har en proces kørende i hukommelsen, i karantæne, vil Norton blive gjort forsøg på at afslutte processen. Der vises en advarsel, hvor du bliver bedt om at lukke alle unødvendige programmer, inden processen afsluttes.

Du kan læse oplysninger om fundne virus og andre sikkerhedstrusler i vinduet Sikkerhedshistorik.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v2488430_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016