Aktivering eller fornyelse af dit NortonLifeLock-abonnement

Med et gyldigt abonnement kan du være sikker på, at din beskyttelse altid er opdateret. Du skal aktivere eller forny dit abonnement, inden prøveperioden eller abonnementsperioden ender for fortsat at kunne bruge alle Norton-funktionerne og holde din computer beskyttet.

Du skal have forbindelse til internettet for at kunne fuldføre aktiverings- eller fornyelsesprocessen. Du kan få uafbrudt beskyttelse ved hjælp af , Nortons automatiske fornyelsestjeneste.

Hvis du ser meddelelsen "Fejl 2: Aktiveringsnøgle ikke genkendt ...", når du aktiverer Norton Utilities Premium, skal du læse Fejl: "Fejl 2: Aktiveringsnøgle ikke genkendt ...", når du aktiverer Norton Utilities Premium.

Vælg en af følgende måder til aktivering eller fornyelse af dit abonnement:

Hvis du køber en anden abonnementsplan under fornyelsen, ændres din abonnementsplan, og du får en ny produktnøgle med det fornyede abonnement. I et sådant tilfælde skal du gøre et af følgende:

• Download og installer det købte abonnement på hver enhed, du vil beskytte. Du kan gøre dette straks efter købet eller ved at logge på din konto.

• Aktivér dit produkt ved hjælp af produktnøglen, der er knyttet til den nye abonnementsplan.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v24808774
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/03/2021