Aktivering eller fornyelse af dit Norton-abonnement

Med et gyldigt abonnement kan du være sikker på, at din beskyttelse altid er opdateret. Du skal aktivere eller forny dit abonnement, inden prøveperioden eller abonnementsperioden ender for fortsat at kunne bruge alle Norton-funktionerne og holde din computer beskyttet.

Du skal have forbindelse til internettet for at kunne fuldføre aktiverings- eller fornyelsesprocessen.

Vælg en af følgende måder til aktivering eller fornyelse af dit abonnement:

Almindelige aktiveringsfejl

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v24808774
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/08/2021