Aktivering eller deaktivering af indstillinger for Diskret tilstand

Du kan aktivere eller deaktivere indstillinger for Diskret tilstand (automatisk), f.eks. IMAPI 2.0-diskbrænding og Brugerspecificerede programmer i vinduet Indstillinger. Som standard er IMAPI 2.0-diskbrænding aktiveret. Når du udfører en af de valgte opgaver for IMAPI 2.0-diskbrænding, registreres det af Norton-programmet, og Diskret tilstand aktiveres automatisk. Eksempel: Du aktiverer indstillingen IMAPI 2.0-diskbrænding og begynder at brænde en disk. Norton-programmet registrerer, at du er i færd med at brænde en disk, og aktiverer Diskret tilstand (automatisk).

Norton-programmet aktiverer Diskret tilstand (automatisk), så snart du begynder at brænde en cd eller dvd. Den diskrete tilstand deaktiveres, så snart optagelsen af tv-programmet eller cd-/dvd-brændingen er overstået. Du kan ikke deaktivere Diskret tilstand (automatisk) vha. mulighederne i vinduet Indstillinger.

Sådan aktiveres og deaktiveres IMAPI 2.0-diskbrænding

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Administratorindstillinger.

3. Under Indstillinger for diskret tilstand i rækken IMAPI 2.0-diskbrænding skal du flytte skydeknappen Til/fra til positionen Fra eller Til.

4. Klik på Anvend i vinduet Indstillinger.

5. Klik på Luk.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v24647744_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 18/06/2018