Diskret tilstand (automatisk)

Norton-produktet aktiverer automatisk Diskret tilstand (automatisk), når du udfører opgaver, der har et større forbrug af systemressourcer. Når Diskret tilstand (automatisk) er aktiveret, stopper Norton-produktet baggrundsaktiviteterne, så de givne opgaver kan afvikles bedst muligt med flest muligt ressourcer for bedre ydeevne.

Du kan indstille Norton-produktet sådan, at Diskret tilstand (automatisk) aktiveres automatisk, når du udfører en af følgende opgaver:

• IMAPI 2.0-diskbrænding

• Brugerspecificerede programmer

I den følgende tabel forklares de forskellige muligheder:

IMAPI 2.0-diskbrænding

Når du bruger et program til at brænde en cd eller dvd, aktiverer Norton-programmet automatisk Diskret tilstand, hvis IMAPI 2.0-diskbrænding er aktiveret. Som standard er IMAPI 2.0-diskbrænding aktiveret. Når Diskret tilstand (automatisk) er aktiveret, stoppes baggrundsaktiviteter i Norton-produktet midlertidigt, sådan at diskbrændingen kan køres hurtigt og effektivt. Der vises dog stadig advarsler og meddelelser fra Norton-produktet.

Norton-programmet aktiverer Diskret tilstand, når et af følgende programmer til diskbrænding startes:

• IMAPI 2.0

• J. River MEDIA CENTER (version 13.0.125 og senere)

Norton-programmet aktiverer Diskret tilstand, så snart du begynder at brænde en cd eller dvd vha. et program. Norton-produktet deaktiverer Diskret tilstand (automatisk), så snart cd-brændingen er fuldført. Diskret tilstand (automatisk) kan ikke deaktiveres midt i cd-brændingen ved at deaktivere IMAPI 2.0-diskbrænding under Indstillinger.

Brugerspecificerede programmer

Norton-produktet aktiverer automatisk Diskret tilstand (automatisk), når det registrerer en igangværende diskbrænding. Desuden kan du manuelt føje de programmer, som Norton-produktet skal aktivere Diskret tilstand (automatisk) for, til listen Programmer, der kører i Diskret tilstand. Når du bruger et produkt, der står på denne liste, registrerer Norton-produktet det og aktiverer Diskret tilstand (automatisk). Når Diskret tilstand (automatisk) er aktiveret, stoppes baggrundsaktiviteterne i Norton-produktet, men advarsler og meddelelser vises fortsat.

Du kan manuelt tilføje eller fjerne kørende programmer fra listen Programmer, der kører i diskret tilstand (automatisk).

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v24647741_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 20/06/2017