Vinduet Registrerede trusler

Norton viser vinduet Registrerede trusler, når der registreres trusler. Når scanningen er slut, kan du løse de problemer, der ikke blev løst automatisk under scanningen, i vinduet Registrerede trusler.

I vinduet Registrerede trusler er der oplysninger om, hvor alvorlig risikoen er, navnet på den og dens status. Du kan også se, hvad du kan gøre for at eliminere det pågældende risiko. I vinduet Registrerede trusler er der forskellige muligheder, bl.a. Ret, Ret manuelt, Udelad, Få hjælp og Scan igen for at eliminere det pågældende risiko.

Funktionerne i vinduet Registrering af trusler varierer afhængigt af, hvilken type filer Norton identificerede som inficerede under scanningen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v24647420_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016