Vinduet Oversigt over resultater

Norton viser vinduet Oversigt over resultater, når du kører en manuel scanning. Når scanningen er udført, kan du se en oversigt over scanningsresultaterne i vinduet Oversigt over resultater.

Hvis den seneste scanning var en Hurtig scanning, vises resultaterne af en lynscanning af områderne på computeren. Virus, spyware og anden skadelig kode angriber ofte disse områder.

Hvis den seneste scanning var en komplet systemscanning, vises resultaterne i dette vindue.

I vinduet Oversigt over resultater vises følgende oplysninger:

• Samlet antal scannede elementer

• Sikkerhedstrusler fundet i alt

• Sikkerhedsrisici elimineret i alt

• Samlet antal elementer, som kræver nærmere undersøgelse

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v24647380_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/09/2016