Sådan konfigurerer du meddelelser fra Download Insight

Under Download Insight - meddelelser kan du vælge, hvornår der skal vises meddelelser fra Download Insight.

Som standard er Download Insight - meddelelser slået Til. Afhængigt af hvilken programtype du bruger til at hente filen, gør Norton-programmet et af følgende:

• Giver dig besked, hver gang du downloader en eksekverbar fil.

• Giver dig kun besked, når du downloader en fil, der er inficeret med en lokal virusidentifikation. Hvis den fil, som du downloader, er inficeret med en cloud-virusidentifikation, fjerner Norton-programmet filen fra computeren og viser oplysninger om truslen.

Når du under Download Insight - meddelelser vælger Kun risici, vises der kun en meddelelse, når du downloader en inficeret eller mistænkelig eksekverbar fil.

Selvom funktionen Download Insight - meddelelser indstilles til Kun risici, bliver analysen af alle andre eksekverbare filer ikke deaktiveret. Uanset om der vises meddelelser, registreres hændelserne fra Download Insight i sikkerhedshistorikken. Du kan se en oversigt over advarslerne og meddelelserne fra Download Insight i Sikkerhedshistorik.

Sådan konfigurerer du meddelelser fra Download Insight

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall eller Netværk.

3. Klik på fanen Beskyttelse af browser og mod indtrængen.

4. I rækken Download Insight - meddelelser under Oplysninger om downloads skal du gøre et af følgende:

• Hvis du kun vil se meddelelser fra Download Insight, når der downloades inficerede eller mistænkelige eksekverbare filer, skal du flytte knappen Download Insight - meddelelser til positionen Kun risici.

• Hvis du vil se meddelelser fra Download Insight for alle de filer, du downloader, skal du flytte knappen Download Insight - meddelelser til positionen Til.

5. Klik på Anvend og derefter på Luk i vinduet Indstillinger.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v23920957_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/03/2018